Lényegre törő tárgyalástechnika, sikeres lezárással tréning!

Itt megtanulod, hogy melyek a jó kérdések, milyen a hatásos prezentáció, és hogy érd el, hogy pozitív döntés szülessen.

Ezen a tréningen megtanítunk arra, hogyan tudsz úgy tárgyalni, hogy a tárgyalás végén mindig konkrét döntés szülessen. Megtanítjuk neked a megfelelő kérdezés és kifogáskezelési technikát, hogy mire a tárgyalás végére értek, könnyedén és sikeresen tudj zárni. Szó lesz az első benyomás fontosságáról és arról is hogyan keltsd a legjobb benyomást a tárgyalófeledben. Elsajátítod az eredményes értékesítők felkészülési módszerét, hogy hiteles, profi és magabiztos értékesítő benyomását keltsd a partnerekben.

Sajátítsd el a lényegre törő tárgyalástechnikát, amivel mindig megállapodást érsz el!

Kinek szól ez a tréning?

Mikor éri meg neked részt venni ezen a tréningen?

Ha az alábbi felsorolásból legalább eggyel is találkoztál már, akkor ezen a tréningen ott a helyed!

  • 10 potenciális vevőből átlag 2-3-at tudsz sikeresen lezárni.
  • Nem mindig jut eszedbe a megfelelő kérdés.
  • Több tárgyalásod is úgy végződik, hogy végig gondolja, de hiába vársz a döntésre nem születik meg.
  • Sokszor mondják, “ Mondja, miért jött? ” és passzívan várják, hogy prezentálj, és ezért kicsúszik a kezedből a tárgyalás.
  • „Meg kell beszélnem a könyvelővel, feleségemmel, fogtündérrel, …“ kifogással elodázzák a döntést és elhal az üzlet.
  • Kifognak rajtad az időhúzó, vagy lepattintó kifogások és emiatt bukod az üzletet.
  • Nem tudsz, bizonyos esetekben nem mersz zárni, ezért húzódik a döntés, rossz esetben más megköti helyetted.
  • A belefektetett energiához képest kevés a sikeres üzletkötés.

Miben más a Comline módszere,
mint az eddig használt tárgyalási módszerek?

Eddig használt tárgyalási módszer:

Comline tárgyalási módszer:

Miről lesz szó a tréningen?

Ki lesz az előadó?

Nagy Béla vagyok, a Comline Budapest Kft tulajdonosa. A mai napig aktívan dolgozom, mint értékesítő és tréner. Imádok értékesíteni és tanítani. Az egyszerű, lényegretörő, érthető tanítás híve vagyok. Mert minden tudás annyit ér, amennyit a gyakorlatban képesek vagyunk használni belőle.

1996 óta képzek sikeresen értékesítőket. Több ezer kezdő és profi értékesítőt és vezetőt képeztem már. A pénzügyi területen az általam oktatott tudással nyerték el az értékesítők az év értékesítője, vagy a világ legjobb értékesítője címet. Hanganyagaimat több ezren hallgatták már. Könyvemet napi szinten forgatják az értékesítők, hogy megtalálják adott tárgyalásnál mit rontottak el.  Sikerem titka az azonnal használható, működő, hatékony és gyakorlati tudásban rejlik.

Az értékesítők és értékesítési vezetők azért szavaznak hosszútávra bizalmat nekem, mert képzéseim gyakorlatiasak, közérthetőek és naprakész válaszokat adnak. Évente átlagosan 100.000.000,- forintnyi plusz üzletet kötnek az értékesítők a képzéseim-tréningjeim után. Tudom, hogy ez nagy szám, de figyelembe véve, hogy egyéni szinten minimum 30% maximum 300% teljesítmény növekedést produkálnak, akik nálunk tanultak, már nem is elképzelhetetlen. Innen nézve már nem vállalsz nagy kockázatot, ha adsz magadnak egy esélyt és eljössz erre a tréningemre.

Ízelítő azok közül, akik már bizalmat szavaztak:

Helyszín és időpont

Időpont: Kijelölés alatt

Helyszín: Kijelölés alatt

Jelenleg a következő tréning időpont kijelölés alatt áll. Amennyiben szeretnél értesítést kapni róla, akkor ad meg az adataidat az itt található űrlapon és az elsők között fogsz értesülni róla.

100% Pénz-visszafizetési garancia!

100% garanciát vállalunk arra, ha tréning közben úgy érzed, ez nem a Te tréninged, visszaadjuk a tréning teljes árát. 

Mivel a Comline tárgyalástechnikai tréningje a legprecízebben kidolgozott tárgyalástechnika tréning, ezért biztosan tudjuk, hogy ezen a tréningen látni fogod, mit hagytál ki eddig tárgyalás közben és mi a megoldás, amivel mostantól sikeresebb leszel. 

Ezért ajánljuk fel, hogy ha a tréning közben nem így látod,
akkor visszatérítjük az árát.

Gyakori kérdések a tréning kapcsán:

K: Gyakorlott értékesítőként mennyire éri meg részt vennem?

V: A tréningen az új eszközökön és módszereken felül a meglévők hatékony használatát is megmutatjuk. Megerősítésre kerülnek azok a területek, amiket eddig is jól csináltál. Amit ösztönösen jól csináltál, ahhoz tudatosságot adunk. Azaz hogy miért működik, amit ösztönből csináltál eddig, így olyan helyzetekben is tudod használni a tudásodat, ahol eddig nem voltak megfelelőek az eredmények. Amit pedig lehet finomhangolunk. Így érjük el, hogy a tréning végére növeljük a hatékonyságodat és az eredményességedet.

K: Milyen módon lesz kezelve, hogy több különböző értékesítési területről is lesznek résztvevők?

V: Az elmélet elsajátítását követően, kis csoportokra osztjuk a résztvevőket értékesítési területenként. (Pl. Pénzügyesek, Ingatlan értékesítők, Szolgáltatás értékesítők, Termék értékesítés, Nagykereskedések értékesítői, MLM termék forgalmazók, MLM szolgáltatás értékesítők stb…). Így az adott csoportban csak az arra a területre jellemző példákat és működő technikákat fogják elsajátítani. Ezzel a módszerrel már több nagy létszámú tréninget tartottunk a segítőimmel, és mindig elégedettek voltak a résztvevők a módszer működésével.

K: Az én területem speciális, máshogy kell értékesíteni mint általánosan. Nekem mit tud adni ez a tréning?

V: Valóban vannak speciális területek, ahol más megközelítésre van szükség, vagy sokkal több idő mire eljutunk a záráshoz, stb. És ezeken a területeken történő értékesítésben is vannak közös pontok, amik teljesen mindegy mit értékesítesz minden esetben ott vannak. Ezeken a területeken is vannak tartalékok, sokkal több mint gondolnád. A kiscsoportos gyakorlásoknál a speciális területekre is nagy hangsúlyt fektetünk, így ott fogod megkapni azokat az extra muníciókat, amikkel már másnap eredményesebben fogsz tudni tárgyalni.

K: A tréningről készült felvétel letölthető lesz?

V: A tréningen készült felvétel egy online oktatási portálon lesz visszanézhető. A hozzáférést 6 hónapra kapod meg, igény esetén kedvezményesen meg tudod majd hosszabbítani a hozzáférésedet.

Mit írtak azok, akik már részt vettek a tréningen:

„Megértettem, mitől is sikeresebb egy profi, és tényleg, ezek az üzletkötés alapjai. Ha valamiben profivá akarunk válni, ki kell alakítani egy profi szemléletet, hozzáértést, ott nincs helye semmiféle kérdőjelnek. És én profi értékesítő szeretnék lenni! KÖSZÖNÖM NEKTEK!!”

Szabó Károly – értékesítő

  

„ A tréning nagyon jó löketet adott a munkámhoz, stabil alapokat adott, amire építkezni lehet, másként közelítek meg mától egy tárgyalást. Sokkal tudatosabban vagyok képes felépíteni egy tárgyalást, kezdve a bemutatkozástól, egészen a lezárásig. Szerintem így sokkal sikeresebb lesz!”

Pálfalvi Attila – értékesítő