A Comline története

Részletek

Szakértőink

Részletek

Mire számíthatsz, ha velünk dolgozol

Részletek

Karrier

Részletek

Szakértőink:

Nagy Béla vagyok, a Comline Budapest Kft tulajdonosa. A mai napig aktívan dolgozom, mint értékesítő és tréner, egyszerűen azért mert szeretek értékesíteni és működő megoldásokat adni másoknak, amivel elérhetik üzleti és személyes céljaikat.

Évente átlagosan 100.000.000,- forintnyi plusz üzletet kötnek az értékesítők a tréningjeim után. Tudom, hogy ez nagy szám, de az utánkövetéseink és partnereink, résztvevőink visszajelzése alapján valóban ez az eredmény.

Mint mérnök, a működő, gyakorlatias tudás híve vagyok, a képzéseimet 22 éve ennek a szellemében tartom.

Több ezer kezdő és profi értékesítőt, hálózatépítőt, kereskedőt képeztem már. Több területen az általam oktatott tudással nyerték el az értékesítők az év értékesítője, vagy a világ legjobb értékesítője címet.Hanganyagaimat több ezren hallgatták már. Sikerem titka az azonnal használható, működő és gyakorlati tudásban rejlik.

További információk

Kátai Hajnalka

képességfejlesztési specialista/ vezetőképzési konzultáns

Pál Zsolt

értékesítési oktató/tréner

A Comline története

A Comline 1996-ban azzal a céllal indult útjára, hogy az üzleti élet szereplői számára, működő, kipróbált alapelvekre épített módszerrel gyakorlati megoldást mutasson eredményességük növelésére, piaci pozíciójuk megerősítésére, hozzájárulva ezzel egy folyamatosan fejlődő magyar gazdasághoz.
Indulásunk óta úgy ismernek, mint a gyakorlatban működő eszközöket adó tanácsadó céget, aki tulajdonosokat, vezetőket, értékesítőket, és munkatársakat segít mindennapi munkájukban, vállalkozásukban eredményesebbnek lenni.

A Comline indulásakor letette a voksát a világ leggyorsabban fejlődő vállalkozás menedzsment módszer mellett, a WISE mellett. Ez a módszer nemzetközi tapasztalatot és a legfőbb fejlődési trendek azonnali adaptációját biztosítja számunkra.

Munkánkat egy vezérelv uralja: mérhető eredményt elérni. Ehhez minden esetben a teljes vállalkozást nézzük és rendszerben gondolkozunk. Az ügyfél elégedettség az értékesítéssel kezdődik, és az ismételt vásárlásban nyilvánul meg. A Comline ezt fejleszti közösen partnerei tulajdonosaival, vezetőivel, értékesítőivel.

A Comline 2004-től akkreditált képzőcég, minden képzése engedélyezett.

Képzéseink és tréningjeink lényege, hogy az elmélet mellett a gyakorlat kapja a fő hangsúlyt. Annyira bízunk képzéseink eredményességében, hogy pénz visszafizetési garanciát vállalunk partnereink felé.

A több mint 20 éves működésünk során számos tulajdonos partnerünk elérte, hogy ma már „csak” tulajdonos a saját cégében, ami stabilan és sikeresen működik.
Sikeresek vagyunk az értékesítés fejlesztésben, gyorsan elértük (2009-ben), majd meghaladtuk a 10.000 képzett értékesítőt. Az elmúlt évek tapasztalata megingathatatlan bizonyosságot adott, hogy a Comline képzései, tréningjei sikeressé teszik értékesítőket, simává és gyorssá fejlesztik a vállalati folyamatokat az értékesítéstől az ügyfelek teljes kiszolgálásáig, ezzel képes emelni Magyarországon az értékesítési kultúrát.

Büszkék vagyunk rá, hogy az első ügyfeleink még most is az ügyfeleink és ma már barátság van közöttünk. A Comline mindig is több volt, mint egy képző, szolgáltató cég. Mindig többre törekszünk, mint puszta tudás átadása. Számunkra a legfontosabb cél a partnereink mérhető állapotjavulásának elérése.

Az elmúlt több mint 20 év folyamatos változás volt az Én életemben is. Beosztott vezetőként kezdtem, majd 1999-ben lehetőséget kaptam és tulajdonrészt vásároltam a Comline-ban. 2004 óta már, mint ügyvezető igazgató vezetem a céget és 2011 óta, mint egyedüli tulajdonos dolgozom azon, hogy fenntartva az eredeti célt, a Comline valódi értéket adjon minden partnerének.

A csapatom tagjai specialisták, akik ugyan olyan elhivatottsággal végzik a munkájukat, mint én. Idézve egyik ügyfelünket, „azért szeretek ide járni, mert mindig feltöltődöm energiával közöttetek”, bizonyíték a számomra, hogy jó a csapat.

Én a Comline következő 10 évét is úgy képzelem el, hogy a Comline az a cég, aki arról ismert, hogy valódi megoldást ad, hogy állapot javulást ér el, legyen szó egy sok munkatársat foglalkoztató vállalkozásról, vagy egy fejlődni akaró személyről. Erre a linkre kattintva megtekinthető, hogy milyen eszközökkel és módszerrel érjük el a fejlődést: https://comline.hu/szolgaltatasaink

Barátsággal: Nagy Béla
Comline Tulajdonos

Referenciáink:

Mire számíthatsz, ha velünk dolgozol

Karrier

Vezetőkkel, cégekkel értékesítőkkel foglalkozni a jobb eredmények érdekében szép munka és nagy kihívás, felelősség is egyben.

Kedvet érzel hozzá? Küld a jelentkezésedet egy személyes motivációs levéllel és az elérhetőségeiddel együtt a comline@comline.hu címre és a kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

Üdvözlettel

A Comline csapata