Kulcs a sikeres értékesítéshez képzés
“Az Ország első egyedi fejlődést támogató értékesítési képzése”

Az Értékesítési Képzést végzett értékesítők között tett felmérés alapján,
az egyéni végzettek min. 50%-os növekedést értek el, a csapatok átlag 15%-os növekedés értek el!

Egyéni képzés érdekel

Tovább

Csapat képzés érdekel

Tovább

Ismerd meg az értékesítési képzésünket

Az értékesítők többsége azt gondolja, hogy a lezárással van problémája, keresik, de nem találják, hol az a pont, ahol elakadnak. Általában ez jóval a lezárás előtt van,  mivel nem ismerik az értékesítés pontos folyamatát, ezért nem tudják, min kellene javítani.

Szeretnéd elsajátítani azt az értékesítési tudást, ami átfogja a teljes értékesítési folyamatot, a tárgyalási időpont megszerzésétől, nem csak a lezárásáig, hanem egészen az újraértékesítésig?

Ismerd meg az értékesítési képzésünket!

Érdekel a képzés
 • Milyen tudást tud megszerezni a résztvevő ezen a képzésen?
  Az az értékesítő, aki nálunk képződik, profi „deszantossá” válik! Bármilyen piaci környezetben képes lesz sikeresen, a piaci átlagból messze kiemelkedve értékesíteni piacképes termékeket.

 • Miként végezzük a képzést?
  A képzés személyre szabottan folyik, egyéni tempóban.

 • Mennyi időt vesz igénybe?
  Mivel egyénre szabott ezért a ráfordított időt a képzési modulok száma és a kitűzött célok befolyásolják.

 • Mikor kezdődik a képzés?
  Jelentkezéstől számított két héten belül elkezdheti a képzést.

Értékesítési képzés tematikája

Itt olvashatsz bővebben az értékesítési képzés moduljairól, amikből összeállítjuk közösen a személyre szabott képzésedet. Ezeknek a moduloknak az elsajátításával garantáltan növekedni fognak az értékesítési eredményeid, erre dupla pénz-visszafizetési garanciát is vállalunk.

Az értékesítő egyik legfontosabb erőforrása, hogy értse mi történik a vásárló fejében értékesítés közben és az, hogy ezt ő hogyan tudja kontrollálni. Az értékesítési taktika modulban ezt tanulja meg és gyakorolja be az értékesítő.

Érdekel a képzés

Ebben a modulban azt az eszközt sajátítja el az értékesítő, aminek a segítségével el tudja érni, hogy az ügyfél akarja megkapni a megoldást a problémájára, más szóval, ő nyúl a termékért és nem az értékesítőnek kell azt „tukmálnia”!

Érdekel a képzés

Ebben a modulban az értékesítő emberismeretét erősítjük meg. Megtanulja felismerni az ügyfél gondolkodás módját, és ennek segítségével képes a mondandóját úgy „csomagolni”, hogy az a lehető legközelebb álljon az ügyfél pillanatnyi hangoltságához! A gyakorlatba ültetés lényege, hogy rengeteg példát kell hoznia az értékesítőnek az eddig ügyfelei közül, hogy ki milyen gondolkodású.

Érdekel a képzés

Ebben a modulban elsajátítja az értékesítő a hangolt kommunikáció csínját-bínját. Megérti és képes lesz elérni, hogy minden típusú ügyféllel megtalálja a közös hangot. Ezen felül önismeretet kap, kidogozza, milyen erősségei vannak, amivel vonzza az ügyfelek elfogadását, nyitottságát. Ezeket az elemeket beépíti a tárgyalási stílusába!

Érdekel a képzés

Az értékesítők egyik rémálma, amikor erőszakossággal vádolják őket, de az sem jobb, amikor unottan azt mondják nekik: „mondja, hallgatom”. A kapcsolatépítési eszköznek az elsajátításával az értékesítő képes elérni, hogy az az ügyfél, aki megpróbálta „lerázni”, megakadályozni abban, hogy beszéljenek, amelyik kijelenti, hogy őt semmi nem érdekli, végül érdeklődjön, nyitottan figyeljen az értékesítőre.

Érdekel a képzés

Ebben a modulban a kérdezéstechnika stabil begyakorlása következik. Az értékesítő termékének/szolgáltatásának összes előnyére, tulajdonságára, lehetséges döntési szempontra kidolgozza a kérdéseket és begyakorolja tárgyalási szituációban.

Érdekel a képzés

Ebben a modulban a megoldás ismertetésének (prezentáció) fogásait sajátítja el az értékesítő úgy, hogy minden esetben elérje a kívánt hatást, azaz döntési helyzetbe hozza az ügyfelet.

Érdekel a képzés

Ebben a modulban a kifogások stabil kezelését sajátítja el az értékesítő. Gyakorlatban kidolgozza a tipikus kifogások kezelési módját. Ezt a rögeszmék és körülmények sikeres kezelésének begyakorlása követi.

Érdekel a képzés

Ebben a modulban lezárás-technikát tanul az értékesítő és gyakorolja be különböző tárgyalási szituációban.

Érdekel a képzés

Ebben a modulban bemutatunk technikákat, hogy hogyan kérjen ajánlást az értékesítő úgy, hogy kapjon is jó ajánlásokat. Ne utasítsák el.

Érdekel a képzés

A már felépített piac igazi kincsesbánya annak az értékesítőnek, aki ápolja, kezeli ügyfeleit. Ez a modul azt mutatja meg, hogy hogyan kell jó kertész módjára a legtöbbet kihozni a már meglévő ügyfelekből és elérni azt, hogy minden olyan igényt mi elégítsünk ki, amire nekünk van megoldásunk, ne pedig egy másik értékesítő „garázdálkodjon” ott!

Érdekel a képzés

Ebben a modulban el kell készíteni az értékesítőnek egy valós értékesítési stratégiát, az összes ügyfelével, a célpiaca meghatározásával, termék portfóliója meghatározásával. Az elkészült stratégia alapján konkrét üzleti tárgyalásokat kell szerveznie és az általa vállalt eredményt elérnie.

Érdekel a képzés

Minden modul végén egy konzultáns ellenőrzi a gyakorlati alkalmazási készséget és segít a gyakorlatba átültetni a tanultakat. Közösen dolgozik a konzultáns az értékesítőkkel egy-egy témakör gyakorlatba beültetésén. A záró modulban az értékesítési stratégiát és a záró szituációs gyakorlatot a konzultáns minden értékesítővel külön-külön végezteti el és korrigálja!

Érdekel a képzés

Értékesítési képzés módszertana

 • Kezdéskor megkapod a képzés teljes anyagát, hanganyagokat, könyvet, munkafüzetet.
 • Hetente egyszer jössz, a saját tempódban tudsz tanulni.
 • Egy szakértő folyamatosan segít tanulás közben és a gyakorlatok során.
 • Minden modulban egyéni és páros gyakorlatokkal próbálod ki a tanult technikákat veszélytelen környezetben.
 • Minden tanulási nap után egy teljes heted van, hogy valós környezetben is kipróbáld azt, amit tanultál.
 • Bármikor visszalapozhatsz az anyagban és újra áttanulmányozhatod, amit pontosítani kell.
 • A képzés elmélet, gyakorlat, és gyakornokság verhetetlen trióból épül fel.
 • Erre a trióra koronaként kerül a személyes coaching, amivel megerősítjük, kicsiszoljuk a tárgyalástechnikádat.
Érdekel a képzés

Az eredmény:
még magabiztosabb, még stabilabb értékesítő leszel, aki biztos abban,
hogy még több sikert fog elérni ezzel a tudással.

Értékesítési képzés referenciái

Értékesítési képzés oktatója

Nagy Béla vagyok, a Comline Budapest Kft tulajdonosa. A mai napig aktívan dolgozom, mint értékesítő és tréner, egyszerűen azért mert szeretek értékesíteni és működő megoldásokat adni másoknak, amivel elérhetik üzleti és személyes céljaikat.

Évente átlagosan 100.000.000,- forintnyi plusz üzletet kötnek az értékesítők a tréningjeim után. Tudom, hogy ez nagy szám, de az utánkövetéseink és partnereink, résztvevőink visszajelzése alapján valóban ez az eredmény.

Mint mérnök, a működő, gyakorlatias tudás híve vagyok, a képzéseimet 22 éve ennek a szellemében tartom.

Több ezer kezdő és profi értékesítőt, hálózatépítőt, kereskedőt képeztem már. Több területen az általam oktatott tudással nyerték el az értékesítők az év értékesítője, vagy a világ legjobb értékesítője címet.Hanganyagaimat több ezren hallgatták már. Sikerem titka az azonnal használható, működő és gyakorlati tudásban rejlik.

Az általam átadott tudás nem csak az üzleti életben, hanem a magánéletben is jól használható.

Érdekel a képzés

Dupla pénz-visszafizetési garancia

Dupla garanciát vállalunk, mivel a Kulcs a sikeres értékesítési képzés Magyarország legprecízebben kidolgozott értékesítési képzése, biztosan tudjuk, hogy ezen a képzésen látni fogod, mit hagytál ki eddig az értékesítési munkádban és mi a megoldás, amivel mostantól sikeresebb leszel.

100% Elégedettségi garancia

Amennyiben az első nap végén úgy érzed, még sem ez az a képzés, amit szeretnél, akkor visszaléphetsz
és a képzés árát 100%-ban vissza adjuk.

100% Sikerességi garancia

A képzést követően, az előre egyeztetett időszakban nem éred el a 10%-os növekedést, a képzést megelőző azonos időszakhoz viszonyítva, akkor 100%-ban visszafizetjük a képzés díját.

Érdeklődöm az értékesítési képzés iránt

Örülünk, hogy eddig eljutottál. Mielőtt döntenél és jelentkeznél, meg akarunk ismerni Téged, hogy segíteni tudjunk, hogy a leginkább testre szabott képzési programot kapd:

Előfeltétel a jelentkezéshez

Gyakorló aktív értékesítő, megalapozott termékismeret.

Nem támogatott termékek, szolgáltatások: 

Fegyverkereskedés, szexipar, gyógyszer kereskedelem, önkormányzatok, állami egészségügy.

Kulcs a sikeres értékesítési csapat képzés
“Az Ország első garantál fejlődést biztosító értékesítési képzése”

Azok az értékesítési csapatok, akik elvégezték ezt a képzést átlagosan több mint 15%-os növekedést értek el.

Értékesítési csapat képzésről általánosan

 • Milyen tudást tudnak megszerezni a résztvevők ezen a képzésen?
  Az az értékesítési csapat, akit mi képzünk ki, profivá válik! Legyen a piaci környezet nehéz, vagy könnyű, növekvő, vagy zsugorodó, képesek lesznek sikeresen, a piaci átlagból kiemelkedve értékesíteni piacképes termékeket.

 • Mennyi időt vesz igénybe?
  A képzés teljes hossza 8 alkalom, a cég igényeihez igazított ütemezésben, összesen 52 óra közös munka.

 • Miként végezzük a képzést?
  A képzést a cég profiljához igazítjuk, tréning, workshop, szituációs gyakorlat formában zajlik, előre egyeztetett ütemezésben.

 • Mikor kezdődik a képzés?
  Megállapodást követően, közösen kijelölt időpontban kezdődik a képzés.

Értékesítési csapat képzés tematikája

 • Az értékesítés folyamata, elemei
 • Az értékesítő szerepe
 • Emberismereti alapok
 • Hangolt kommunikáció
 • Gyakorlás
Érdekel a képzés
 • Időpont egyeztetés új ügyfelekkel
 • Kellemes légkör kialakítása, bizalomépítés
 • Az igények és szükségletek felmérése
 • A megoldás, az ajánlat hatásos prezentációja
 • A kifogások kezelése
 • Vételi jelzések, az üzlet lezárása, áralku
 • Személyes hatékonyság, az értékesítési munka kontrollja
 • Gyakorlás
Érdekel a képzés
 • szituációs gyakorlatok videó támogatással
 • elemzés, javítás
 • szituációs gyakorlatok videó támogatással
Érdekel a képzés
 • szituációs gyakorlatok nehéz helyzetek megoldására videó támogatással
 • elemzés, javítás
 • szituációs gyakorlatok nehéz helyzetek megoldására videó támogatással
Érdekel a képzés
 • tapasztalatok átbeszélése, sikerek elismerése, sikertelenségek javítása
Érdekel a képzés

Értékesítési csapat képzés módszertana

Értékesítési képzés referenciái

Értékesítési csapat képzés oktatója

Nagy Béla vagyok, a Comline Budapest Kft tulajdonosa. A mai napig aktívan dolgozom, mint értékesítő és tréner, egyszerűen azért mert szeretek értékesíteni és működő megoldásokat adni másoknak, amivel elérhetik üzleti és személyes céljaikat.

Évente átlagosan 100.000.000,- forintnyi plusz üzletet kötnek az értékesítők a tréningjeim után. Tudom, hogy ez nagy szám, de az utánkövetéseink és partnereink, résztvevőink visszajelzése alapján valóban ez az eredmény.

Mint mérnök, a működő, gyakorlatias tudás híve vagyok, a képzéseimet 22 éve ennek a szellemében tartom.

Több ezer kezdő és profi értékesítőt, hálózatépítőt, kereskedőt képeztem már. Több területen az általam oktatott tudással nyerték el az értékesítők az év értékesítője, vagy a világ legjobb értékesítője címet.Hanganyagaimat több ezren hallgatták már. Sikerem titka az azonnal használható, működő és gyakorlati tudásban rejlik.

Az általam átadott tudás nem csak az üzleti életben, hanem a magánéletben is jól használható.

Érdekel a képzés

Dupla garancia

Dupla garanciát vállalunk, mivel a Kulcs a sikeres értékesítési képzés Magyarország legprecízebben kidolgozott értékesítési képzése, biztosan tudjuk, hogy ezen a képzésen látni fogod, mit hagytál ki eddig az értékesítési munkádban és mi a megoldás, amivel mostantól sikeresebb leszel.

100% Elégedettségi garancia

Amennyiben az első nap végén úgy dönt a vezető, hogy még sem ez az a képzés,
amit a csapatának keresett, akkor visszaléphet és a képzés árát 100%-ban visszaadjuk.

Sikerességi garancia

Amennyiben a képzés zárását követő, közösen meghatározott, időszakban nem nő a csapat teljesítménye 10%-kal a képzést megelőző azonos időszak
teljesítményéhez viszonyítva, akkor 50%-ban visszatérítjük a képzés díját.

Érdeklődöm az értékesítési csapat képzés iránt

Örülünk, hogy eddig eljutottál. Mielőtt döntenél, hogy velünk képezteted a csapatod, meg akarunk ismerni Benneteket, hogy a leginkább testre szabott képzési programot adhassuk.

Előfeltétel a jelentkezéshez

Piacképes termék, megalapozott termékismerettel rendelkező értékesítők.

Nem támogatott termékek szolgáltatások: 

Fegyverkereskedés, szexipar, gyógyszer kereskedelem, nem versenypiaci környezetben működő csoportok – pl.: önkormányzatok, államigazgatási intézmények, állami egészségügy, …-.